blocgroc

Impossible començar de nou. Sempre continuem d'una manera o una altra.
—Josep Iborra (Benissa 1929-València 2011)

L'estació soterrada i en Miquel Segura

pau.frau | 20 Setembre, 2006 19:31 | latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A mi, com a qualsevol,  no m'agrada que me prenguin el pel. Però sobretot el que no m'agrada es que li prenguin al pel als altres.

No ho soport.

Ho dic per que avui he trescat per Palma moguent-me amb el bus i el tren.

I per tant he estat a llunyana estació soterrada de Jacint Verdaguer.

Si heu llegit la portada de s'Ultima Hora (i suposo que qualsevol dels altres diaris) ja sabreu que es un nyap. L'atmosfera es irrespirable per la pols en suspensió, i el fum negra diesel dels motors del tren no hi ajuda gens.

Els que tingueu problemes per respirar absteniu-vos.

Segons he vist (i he patit, que tot s'ha de dir) no hi ha ni servei de megafonia ni panells d'informació si exceptuant quatre televisors plans d'aquells que valen un collo i mig i que sols mostren publicitat institucional i "autopeloteo". El guardes de seguretat (privada) fan d'improvisats informadors tot i que es llimiten a dir que no saben res. Però al seu voltant s'hi apleguen els usuaris i entre un i l'altre es van aclarint els dubtes.

Al de la guixeta de vendre els tiquets s'expresa amb mimica per que no li han posat ni un trist micro. Ara que, ben mirat, de poc li serviria ja que el renou de les màquines taladradores y compresors es excesiu per qualsevol que no sigui més de mig sord.

NO HI HA ascensor ni rampes adaptades per pujar o devallar a les andanes.

A l'andana hi ha diversos trams de pas obligat als costats de les escales que son d'una estretor preocupant i que t'aboquen massa aprop de les vies.

Com veis, es un nyap, i la seva provisionalitat no pot ser una escusa per els desastres que no son mes que el fruit de la precipitació.

Esn prenen el pel.

Si heu llegit un mica més que la portada de s'Ultima Hora, potser hagueu arribat a trobar l'article d'en Mique Segura de "S'era". I vos haureu quedat a quadres.

Segons aquest bon homo, el nyap de s'estació soterrada es duna modernitat de lo mes modern digne de les modernitats mes modernes de les mes modernes ciutats per les que ha viatjat. Jo no he viatjat tant i vos puc dir que ni aprop fer-hi.

Segons aquest bon homo el nyap no es un nyap si no una marevella d'ingenieria digne de la magnificencia del promotor, el presi Jaume Mates.

L'article es una ensabonada al presi sense venir a cuento i, el que encara es més abobinable, sense dir la veritat ni informar del que realment està passant.

No soport que me vulguin pendre el pel ni que ho facin a la gent que potser no te la posibilitat de veure per ella mateixa el desgavell de l'estació.

I aquest bon homo ho fa.

 I no sols a l'article d'avui.


En general els seus articles, plens d'insults als que no pensen com ell, estan plens també de falsetats i mostre una tendencia vergonyosa a ser el llepaculs del presi, cosa que sols s'enten si en té un tros seu a dins el cul.

Em fa oi.

Tenc un amic que sempre que parlam de qualque tema d'aqueta illa nostra m'amolla per acabar la discussió:


"I saps que en diu en Miquel Segura d'això ... dons begenades amic meu, no diu res mes que begenades".

I això que el meu amic es del PP!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb